Це природно, коли з віком в організмі людини проходить ряд змін, в тому числі падає гострота зору. Звісно, це явище неприємне, його відчуваєш повсякчас, та безперечно, хочеться усунути дискомфорт і знову бачити на всі 100. Як це можливо?

Часто для боротьби з ослабленим зором використовуються окуляри з однофокальними лінзами, які мають лише одну зону оптичної дії. Проте вони не коригують зір на віддаленій відстані і приходиться носити по декілька пар окулярів, змінювати їх в залежності від обстановки. А це й незручно, втрачається зайвий час та й набридає.

Що ж тоді робити? Вихід є – і це прогресивні лінзи! Ці лінзи відносяться до розряду мультифокальних, а значить, вони можуть коригувати видимість на різних відстанях. Завдяки вдалому дизайну поверхні, радіус кривизни зменшується у всіх напрямках. Тобто простіше кажучи, одягнувши їх, людина добре бачить і на великій відстані, і зблизька.

Отож, прогресивні лінзи мають ряд переваг, а саме:

- такі лінзи дозволяють бачити об´єкти на різних дистанціях;

- відсутні видимі поділи зон, що робить зовнішній вигляд таких лінз ще більш привабливим;

- особливості будови дозволяють їх власнику коригувати поле своєї видимості простим нахилом голови;

- відсутній дискомфорт під час зміни погляду з далеких об’єктів на близькі.

-  забезпечують комфортне носіння.

Зокрема, популярними та якісними є прогресивні лінзи німецької компанії «Rodenstock». Понад 135 років ця компанія виготовляє оптичну продукцію, тож досвід позначається й на якості. Та, на жаль, існують і підробки. Отож, щоб придбати оригінальні та справжні прогресивні лінзи завітайте в центр зору та в салон оптики «AstraVisus», де Ви завжди будете впевнені у якості продукції. А також пройдете діагностику зору, під час якої лікар-офтальмолог врахує всі Ваші індивідуальні особливості корекції зору.

 

Наші адреси:

Центр зору: м.Рівне, вул. Гагаріна, 67 | +380676729944

Салон оптики: м.Рівне, вул. Соборна 112 | +380671729944

Центр зору та салон оптики: м.Тернопіль, бул. Тараса Шевченка, 14/7 | +38098 67 299 44