Окуляри Christian Lacroix

«Майстер з чарівним пензлем» - так називають модні критики неймовірно талановитого дизайнера Крістіана Лакруа. Він  заслуговує на це звання, створюючи справжні шедеври дизайнерського мистецтва.
Крістіан Лакруа (Christian Lacroix) - одна з найяскравіших  фігур в світі моди. Завдяки здатності поєднувати  відтінки і отримувати неймовірний результат французький кутюр'є.

Народився і виріс у французькому містечку Арль, на півдні країни. Одного разу обравши шлях творчості і краси, Лакруа назавжди залишився в його полоні і подарував світові свій талант і майстерність.У 1969 році почав навчання на факультеті мистецтвознавства в Університеті Монпалье. Через 2 роки переїхав до Парижа і продовжив вивчати історію мистецтв в знаменитій Сорбонні. Знайомство зі світом французького гламуру почалося з посади фешн-журналіста в будинку високої моди Hermes, в Парижі. Пізніше Крістіан Лакруа працює в модному будинку Jean Patou, успіх якого значно зростає з появою молодого дизайнера.


Слава французького бренду від кутюр загриміла по всьому світу. Уже в 1989 році Крістіан Лакруа відкриває модні бутики на всій території Франції, Великобританії, Швейцарії, Японії. Запускається колекція pret-a-porter, виходить у світ лінія окуярів Christian Lacroix, фірмові ремені, сумки, біжутерія, ексклюзивний аромат C'est la Vie, моментально завоював неймовірну популярність у прекрасної статі. Це були вироби класу Lux, назавжди завоювали серця мільйонів.
У 1995 році модний будинок розширив кордони своєї творчості і створив бренд під назвою BAZAR, який призначався для молоді.

На жаль, починаючи з 2008 року, справа всього життя геніального майстра не витримало фінансової нестабільності. Компанія оголосила про банкрутство. Незважаючи на це, численні шанувальники бренду, справжні цінителі краси, до цих пір віддають перевагу моделям Christian Lacroix. Окуляри як твір мистецтва.Майстер своєї справи, Крістіан Лакруа в кожній своїй роботі намагається досягти досконалості. Увага до деталей, використання новітніх технологій виробництва роблять моделі кутюр'є справжнім витвором мистецтва.

Основні характеристики стилю Лакруа: помітні і яскраві фарби, сміливі неординарні колірні поєднання, приголомшлива легкість, розкіш і престиж, з'єднання традицій і сучасність, театральність.
Цільова аудиторія - людина вільна, розкутий, який не боїться виділитися з натовпу.
Всі ацетатні матеріали в колекціях Christian Lacroix повністю унікальні і створені тільки для цього бренду у співпраці з італійською компанією Mazzuchelli. Це ексклюзивний дизайн в чистому вигляді, натхненний розкішними набивними тканинами, предметами домашнього побуту і постійними колекціями обмеженого тиражу.

Неординарні, екстравагантні, красномовні оправи для окулярів входять в оптичну колекцію Christian Lacroix. З таким аксесуаром легко опинитися в центрі уваги, адже кожна модель ніби випромінює витончену елегантність. Це торжество фантазії і натхнення.
Дизайнер використовує в своїх роботах так званий метод мозаїки. За рахунок цього моделі оправ здаються створеними з тисячі дорогоцінних клаптиків, сяючи модним блиском і розкішшю. Красиві форми в поєднанні з високоміцними матеріалами, з яких виготовлені оправи, знаходяться на піку досконалості. Це не тільки стильний аксесуар, але і зручна практична річ.


Хочеш яскравий образ? Тоді тобі до нас!

Наші адреси:

м. Рівне, вул. Симона Петлюри, 6

(067)172 99 44


м. Рівне, вул. Гагаріна, 67

(067) 672 99 44

 

м. Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, 14/7

(098) 672 99 44