Ви придбали нові окуляри та відчуваєте себе в них некомфортно? Проходили уже два тижні, а жодних позитивних змін? Ну що ж, тоді є ймовірність, що у Вас неправильно підібрані окуляри.

Нумо з'ясуймо для початку симптоми, що у Вас невірно підібрані окуляри.

1) Нечіткий та розмитий зір. Ви фокусуєтеся на дальніх об'єктах, та вони пливуть, є нечіткими. Те саме стосується й окулярів, для читання. Тримаючи книгу в руках, літери двояться або візуально здаються розмитими.

2) Головний біль. Як тільки Ви надягаєте окуляри та носите їх, так і невдовзі відчуваєте запаморочення, біль очних яблук, дискомфорт. Можливо, причинами головного болю є інші проблеми. Та як тільки Ви знімаєте окуляри й відчуваєте від цього полегшення, тоді це означає, що дійсно проблема в окулярах.

Чому у вас невірно підібрані окуляри причини:

1) Вирішивши зекономити гроші, Ви придбали уже готові окуляри, наприклад, на ринку. Звісно, гроші заощаджені, а от про наслідки Ви подумали? Купуючи готові окуляри Ви дуже ризикуєте помилитися в діоптріях і потім зіпсувати свій зір.

2) Некваліфікований лікар. І як би в це не хотілося вірити, та все ж таки є офтальмологи, котрі безвідповідально ставляться до своєї роботи та кажуть неправильний діагноз. Тому варто йти на діагностику зору, де Ви точно впевнені, що Вас ретельно оглянуть, обстежать за допомогою сучасної медичної апаратури.В центрі зору та в салоні оптики "AstraVisus" працюють одні з найкращих офтальмологів Рівного та мають за плечима великий досвід лікування. А ще спеціалізований ортоптичний кабінет та новітня апаратура дозволяє здійснювати ефективне лікування. Ще досі вагаєтеся? Тоді завітайте в AstraVisus"" та розвієте усі сумніви.

3) Індивідуальне несприйняття. Такі випадки дуже рідко трапляються, та все ж таки бувають. І швидше всього тут відіграє важливу роль психологічний фактор — людина просто не може звикнути носити окуляри, вважаючи себе "очкариком". Та не варто засмучуватися, адже є хороша альтернатива — контактні лінзи.

 

 

Наші адреси:

Центр зору: м.Рівне, вул. Гагаріна, 67 | +380676729944

Салон оптики: м.Рівне, вул. Соборна 112 | +380671729944

Центр зору та салон оптики: м.Тернопіль, бул. Тараса Шевченка, 14/7 | +38098 67 299 44