Lina Latini - це італійський молодіжний бренд. Основними характеристиками можна назвати високу якість виготовлення. В цьогорічній колекції, згідно з трендам нового сезону, моделі відрізняються великими формами, оригінальними кольорами, незвичайною декорацією. Марка Lina Latini з'явилася в результаті співпраці холдингу «ІНВЕК» з італійськими дизайнерами. Дизайн сонцезахисних окулярів і медичних оправ розробляється в Італії: свіжі віяння європейської моди знаходять втілення в елегантних обрисах рами і заушников, декорованих стразами, молдінгами і витіюватими орнаментами. Збірка проводиться в Гонконзі під контролем італійських експертів, так що за якість можна не побоюватися.


Бренд Lina Latini на українському ринку оптики з 2007 року. Над створенням колекції сонцезахисних окулярів трудяться італійські дизайнери на замовлення російського холдингу «ІНВЕК».
Обличчям марки стала молода модель Аліна, її ім'я співзвучне з назвою бренду. Зараз вона вчиться на дизайнера в Швейцарії і бере участь в розробці нових колекцій.


Дизайнери Ліна Латини створюють свої колекції для тих, хто молодий душею. Кожен сезон творці представляють унікальні ексклюзивні моделі, витримані в молодіжному європейському стилі. Українські модники полюбили Ліна Латини за креативний дизайн і висока якість виробів. Власник сонцезахисних окулярів і оправ Lina Latini - людина, яка не мислить життя без динаміки, подій, розвитку і прагнення до мрії. Наявність в гардеробі сонцезахисних окулярів Ліна Латини вказує на оригінальний стиль.
Окуляри Ліна Латини відрізняються незвичайним декором, неповторними кольорами. І це завдяки тому, що дизайнери бренду пильно стежать за світовими тенденціями в моді.
Сонцезахисні окуляри і оправи Ліна Латини виготовляються в Італії, про що свідчить маркування «made in Italy». Частина виробів виробляють в Гонконзі, де проходять суворий багатоступеневий контроль якості італійськими фахівцями.

М'які
плавні лінії і ніжні відтінки лінз створюють відчуття гармонії і спокійній впевненості в собі. Неповне фарбування стекол акцентує увагу на обличчі, не дозволяючи дизайнерським вишукуванням затьмарювати індивідуальність власника.

Стиль бренду близький до неокласика, але не чужий експериментів. Крім звичних округлих і прямокутних рішень, зустрічаються незвичайні моделі з ромбовидними і мигдалевидними прорізами, які припадуть до смаку креативної молоді. Яскравий контур наділяє вироби потужної харизмою і артистизмом.


Хочете дізнатися більше про новинки та ексклюзивні пропозиції? До ваших послуг каталог актуальних моделей італійського бренду, з якими неможливо загубитися в натовпі! Окуляри Lina Latini підкреслять Ваш образ, це той аксесуар за яким Ваш імідж гідно оцінять.
Дизайнери колекції сонцезахисних окулярів LINA LATINI від компанії «ІНВЕК» пропонують сміливі рішення в гостромодні європейському молодіжному стилі. Створені відповідно до трендам нового сезону, моделі відрізняються великими елегантними формами, оригінальною забарвленням, незвичайним декором.

Як можна придбати окуляри і оправи Lina Latini?

Так як моделі від Ліна Латини відносяться до середньої цінової категорії, купити сонцезахисні окуляри і оправи Lina Latini доступно середньому споживачеві українського ринку.
У салонах оптики Astra Visus Ви знайдете останні колекції Lina Latini. Наші фахівці підберуть модель, яка буде відповідати Вашим вимогам. Консультанти визначать відповідний розмір окулярів або медичної оправи, відповідно формі Вашого обличчя. Ми раді зустріти Вас в наших салонах оптики!