Окуляри стали важливим аксесуаром багатьох людей. Їх носять для корекції зору, для стилю або просто приховати певні недоліки обличчя. Та як обрати окуляри дійсно якісні, щоб вони довго служили й при носінні були зручними? Ми підібрали Вам важливі та корисні правила вибору окулярів.

Звертайте увагу на посадку окулярів. Інколи гарний дизайн може підкорити з першого погляду, та якщо оправа сіла незручно, сповзає або жме, тоді краще відмовитися відразу.Сертифіковані окуляри повинні на дужках окулярів містити надпис бренду та номер моделі. Якщо цього немає, то більш того, що перед Вами підробка.Якісні пластикові окуляри виготовляють з ацетату целюлози — матеріалу, який є цілком гіпоалергенний та має більшу міцність. Також слід звернути увагу на такі деталі як гвинтики, якщо вони погано фіксують оправу або виготовлені з м'якого матеріалу, то більш того, що згодом оправа може втратити свою міцність і лінзи просто випадуть або відпаде дужка.

Якщо обираєте сонцезахисні окуляри, то обов'язково звертайте увагу на лінзи. Якісні сонцезахисні лінзи повинні мати 100% захист від ультрафіолету, і в таких окулярах Ви відчуватимете себе комфортно у сонячну погоду.

Отже, вибір окулярів — відповідальна справа, адже в майбутньому це вплине на якість Вашого зору. Тому тут економити не варто, адже така покупка відбувається не так часто. Краще один раз придбати якісні окуляри й користуватися ними тривалий час, ніж бігати по майстернях та платити за регулярні ремонти окулярів.

 

Наші адреси:

Центр зору: м.Рівне, вул. Гагаріна, 67 | +380676729944

Салон оптики: м.Рівне, вул. Соборна 112 | +380671729944

Центр зору та салон оптики: м.Тернопіль, бул. Тараса Шевченка, 14/7 | +38098 67 299 44