Gucci - один з провідних світових брендів на ринку товарів. Уже до кінця 1930-х років в свідомості європейців бренд з логотипом у вигляді подвійної літери G стійко асоціювався з «красивим життям». На престиж марки благотворно позначилося і те, що в число постійних клієнтів модного будинку входила перша леді США Жаклін Кеннеді-Онасіс, в честь якої була названа одна з сумок Gucci. Для іншої клієнтки - принцеси Монако Грейс Келлі - дизайнери створили легендарний квітковий принт Flora, якому судилося стати класикою дизайну. Знайдений в архівах Gucci і відкритий заново креативним директором марки Фрідою Джанніні, цей принт надихнув дизайнерів на створення актуальною колекції сонцезахисних окулярів Gucci Flora Garden від італійської компанії Safilo, цілком гідних недавно розкрив свої двері у Флоренції музею Gucci, де зібрані прославили марку одяг і аксесуари.


Італійський Gucci заслужив визнання мільйонів шанувальників у всьому світі. Ось уже понад 90 років цей бренд займає лідерські позиції в світі високої моди. Заснована компанія в 1921 році у Флоренції італійським дизайнером Гуччі Гуччі. Цей талановитий майстер подарував світові знамениту сумку з бамбуковими ручками, відомі замшеві мокасини, шкіряні валізи, безліч речей, які стали символами марки.

Gucci став улюбленим брендом таких світових знаменитостей, як Одрі Хепберн, Жаклін Кеннеді, Грейс Келлі, Кейт Мосс, Анжеліна Джолі, Бейонсе. Вони із задоволенням носять речі легендарної марки, заявляючи про своє витонченому розкішному стилі.

80-і роки ознаменували початок краху фамільної імперії Gucci. Наступники засновника компанії не змогли поділити спадщину. Тривалі судові розгляди, сімейні конфлікти, неправильне ведення справ Модного Дому привели до занепаду успішного бізнесу. Дрібним фірмам були розпродані ліцензії на виготовлення виробів під лейблом Gucci, звільнені багато талановитих дизайнерів, у виробництво запускалися лише дешеві дрібні товари. Все це значно підірвало авторитет компанії. З початку 1990-х років Модний Будинок уже не належав сімейству Гуччі.


Новим комерційним директором компанії став Доменіко де Соле, а креативним директором - перспективний Том Форд. Саме завдяки їх грамотному керівництву і дизайнерському таланту Модний Будинок Gucci заново знайшов колишню популярність. Колекції Тома Форда стали справжнім успіхом серед найвишуканіших модниць. Компанія перетворилася в одну з найбільш рентабельних на світовому ринку. У 1999 році вона увійшла до Книги рекордів Гіннеса як власник титулу «Найшвидший зліт Будинку Моди».
У 2004 році бренд придбала найбільша французька корпорація Pinault Printemps Redoute (PPR). Під її керівництвом марка успішно розвивається, займаючи все нові горизонти в модній індустрії.


Уособленням високої моди і фірмового стилю Gucci є оптичні колекції компанії. Окуляри цієї марки створені для тих, хто цінує якість і підтверджує свою приналежність до вищого суспільства. Оправи сповнені жіночності, чуттєвості, від них віє пристрастю. Такі моделі для відкритих, щирих, розкутих особистостей. Окуляри з характером, - напевно, так можна назвати неповторні винаходи Будинку GucciОптичні вироби бренду виробляє італійська компанія Safilo S.P.A., що ще раз говорить про неперевершену якість і високу функціональність кожного примірника. Оправи мають багатий, але в той же час стриманий вишуканий декор, чіткі лінії, універсальні форми, ідеально підходять до будь-якого типу особи. Масивні лінзи в пластиковій оправі, декоровані витонченим логотипом, менш великі варіанти оправ, прикрашені металевими деталями, або ж акуратні лінзи, зовсім не укладені в рамку - окуляри Gucci в будь-якій інтерпретації актуальні і ніколи не виходять з моди.

Лінії оптичних виробів марки з кожним сезоном радують новими ексклюзивними моделями оправ. У творчості бренду переважає класичний стиль в різних інтерпретаціях. Авіатори, гранди, вайфаери, з однотонної або двокольорового оправою, тонкі і витончені або великі, - асортимент окулярів на будь-який смак!


Наші адреси:

м. Рівне, вул. Симона Петлюри, 6

(067)172 99 44


м. Рівне, вул. Гагаріна, 67

(067) 672 99 44


м. Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, 14/7

(098) 672 99 44