Італія. Що спадає на думку коли ми чуємо назву цієї країни? Неймовірна природа, самобутня історія або унікальні винні та гастрономічні традиції? А на думку багатьох Італія - ​​це перш за все стиль. У цій країні стиль взагалі і традиції високої моди зокрема проведені в ранг мистецтва. І не дивно, що будь-який продукт під брендом «made in Italy» буде просочений вишуканістю і неповторністю італійського стилю.


Оптичний бренд Enni Marco є одним з найуспішніших брендів світового оптичного ринку. В першу чергу завдяки своїй дизайнерській студії EMstudio, в якій створюються всі унікальні  колекції бренду. Вперше дизайнери студії виявили про себе в кінці минулого століття, коли вже були розроблені перші колекції Enni Marco.
Enni Mаrco -походить з мальовничого міста Беллуно, яке розташоване на північному сході Італії. Саме цей регіон  вважається головним центром італійської дизайнерської оптичної індустрії.

Вперше оптична колекція ENNI MARCO була представлена ​​в кінці ХХ століття. Її моделі створювалися на батьківщині очок в провінції Венето. ENNI MARCO - яскравий приклад бренду, який обрав своєю місією нести споживачу справжній італійський стиль, який асоціюється з повагою до традицій, з творчим потенціалом, з інноваціями у виробництві і лідерством в якості. Колекція включає в себе п'ять оригінальних ліній, кожна з яких має свої неповторні риси. Завдяки запам'ятовується дизайну і високоякісним матеріалам цей демократичний бренд заслужив визнання у всьому світі і відповідає найвищим стандартам стилю, що йде в авангарді моди, - стилю «Made in Italy».
Оправи ENNI MARCO полюбилися українським споживачам завдяки поєднанню високої якості і доступної ціни. Актуальна колекція оправ цієї марки виконана в неповторному італійському стилі, підкорює своєю вишуканою простотою.


Сучасні  сонцезахисні окуляри і оправи ENNI MARCO містять в собі, модні тенденції і оригінальний дизайнерський стиль, а також гармонійне поєднання  ручної роботи і сучасних промислових технологій.  У цьому ряду стоїть і EMstudio з брендом Enni Marco. Крім того, завдяки тому що бренд максимально  і дуже стрімко розвивається, в 2013 році була заснована додаткова штаб-квартира EMstudio в Берліні для того, щоб максимально оперативно забезпечувати прихільників європейського бренду  дизайнерською оптичною продукцією.


На сьогоднішній день основними принципами колекцій оправ і сонцезахисних окулярів бренду Enni Marco є:

-Відстеження і використання всіх поточних модних тенденцій для оперативної видачі дійсно актуального модельного ряду;

-Унікальні дизайнерські розробки, починаючи від концепцій кожної колекції і закінчуючи оригінальними реалізаціями окремих моделей і елементів декору;

-Застосування тільки кращих в індустрії матеріалів і комплектуючих, серед яких: ацетат целюлози від світового бренду Mazzucchelli (цей пластик сам по собі вже вважається витвором мистецтва), німецька фурнітура від OBE, сертифіковані кристали Swarovski;

-Висока якість продукції під логотипом бренду за рахунок додаткових етапів контролю на виробництві та вихідного контролю якості, який відповідає всім високим європейським стандартам;

-Один з найширших асортиментів у своїй категорії, завдяки якому колекції адаптуються за розмірами, квітам і формам під особливості регіональних ринків, враховуючи смаки, уподобання та індивідуальні особливості локальних покупців.

-Правильно обрана комерційна стратегія, яка поєднує високу якість, модні тенденції, оригінальні дизайнерські рішення і оптимальну ціну. Ця комбінація ідеально підійде тим, хто хоче купити сонцезахисні окуляри або оправи з неповторним італійським стилем і якістю, не переплачуючи при цьому за надто гучне брендове ім'я.

На завершення хотілося б сказати, що поточний найширший набір тематичних колекції (Enni Marco) і різноманітність моделей в них дійсно є гордістю бренду Enni Marco. Тим більше що кожна з них пронизана щирим стильним італійським духом і несе в собі частинку Італії, адже народжені вони були в Беллуно - маленькому, але дуже важливому місці всесвіту оправ і сонцезахисних окулярів.


Наші адреси:

м. Рівне, вул. Симона Петлюри, 6

(067)172 99 44


м. Рівне, вул. Гагаріна, 67

(067) 672 99 44


м. Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, 14/7

(098) 672 99 44