Діти – це наше майбутнє, тому і всі батьки хочуть, щоб їхнє чадо було повністю здорове. Та на жаль, у сучасних дітей досить часто виникають проблеми із зором. Планшети, ноутбуки, телевізору, недостатня кількість прогулянок на свіжому повітрі – все це негативно впливає на дитячий зір. Як правильно підібрати дитячі оправи? Де їх купувати, щоб не придбати підробку? Відповіді на ці питання та іншу корисну інформацію  Ви знайдете в цій статті.

Насамперед, на що варто звернути увагу, це те, що оправи та лінзи самостійно не можна обирати, адже Ви можете помилитися в діоптріях, тому найкраще – це звернутися до офтальмолога, і після такої консультації можна приступати до вибору окулярів для дитини.

Важливою умовою дитячих окулярів є їх зручність та комфортне носіння. Так от, як це не дивно, але основне місце в правильному підборі окулярів для дітей повинно відводитися дизайну завушників (еластичні або стандартні), їх довжині і конструкції. Зовсім маленьким пацієнтам рекомендують окуляри з довгими еластичними заушниками, які добре кріпляться за вухом або загортаються за нього. На кінці металевих завушників потрібно надіти спеціальні «чохли», які забезпечать максимальний комфорт ніжній дитячій шкірі. У деяких колекціях дитячі оправи забезпечені практичними гнучкими «заушниками-пружинками», які дозволяють від'єднувати дужки від самої оправи без будь-яких складнощів.

Крім того, бажано, щоб дитячі оправи були виготовлені з міцного матеріалу та не були крихкими. Адже, дитячий вік – це роки, сповнені активністю та рухом, а щоб оправи довше прослужили, їх потрібно купувати в салонах оптики чи центрах зору, де існує найменша ймовірність придбати підробку.

Якщо виникає необхідність носити окуляри з лінзами великих діоптрій, то варто підбирати оправу меншого розміру, щоб уникнути спотворення зображення предметів на периферії. Досвідчені консультанти в оптиці підкажуть вам, як за допомогою оправи, візуально зменшити товщину лінз, або як це зробити відразу при їх виготовленні.

Не варто забувати і про дизайн. Діти, яким 12 років і більше вже свідомо дивляться на моду, і ставляться досить перебірливо до оправ. Тому, щоб дитина не соромилася носити окуляри, необхідно обрати такі, які найбільш личитимуть дитині, відповідатимуть за всіма необхідними параметрами. Тоді така оправа ще й перетвориться на стильний аксесуар.

Отож, якщо Ви не знаєте або вагаєтеся, яку саме оправу обрати, тоді звертайтеся в салон оптики «AstraVisus». Тут Ви знайдете широкий спектр якісних, зручних, від відомих виробників та за доступними цінами дитячі оправи. Збережіть свій зір та зір Ваших дітей разом з «AstraVisus»!

 

Наші адреси:

Центр зору: м.Рівне, вул. Гагаріна, 67 | +380676729944

Салон оптики: м.Рівне, вул. Соборна 112 | +380671729944

Центр зору та салон оптики: м.Тернопіль, бул. Тараса Шевченка, 14/7 | +38098 67 299 44