Весна — це пора, коли усе навкруги розцвітає, і хочеться все більше часу проводити на подвір'ї. Та для когось весна несе не лише радість, а навпаки проблеми. І пов'язані ці проблеми із зором...

Найбільш часті проблеми з очима, що зустрічаються весною:

1) Алергія. Для багатьох людей запах квітів та цвітучих садів стає справжнім випробуванням. Пилок, потрапляючи на слизову оболонку, подразнює її. Тому очі починають сльозитися та червоніти.

2) Весняний катар — алергічне захворювання, при якому уражаються кон'юнктива і рогова оболонка. Вважається, що ця проблема виникає під дією ультрафіолетових променів і при підвищеній чутливості до них.

3)Вплив ультрафіолету. У весняний період важливо не забувати про сонцезахисні окуляри. Адже шкідливе сонячне випромінювання негативно впливає на зоровий апарат людини й може навіть знизитися зір. Якісні та стильні сонцезахисні окуляри Ви можете придбати в салоні оптики "AstraVisus".

Отже, органи зору потребують особливо бережного ставлення, тому записуйтеся на консультацію до офтальмолога та насолоджуйтеся яскравістю весни сповна.

 

Наші адреси:

Центр зору: м.Рівне, вул. Гагаріна, 67 | +380676729944

Салон оптики: м.Рівне, вул. Соборна 112 | +380671729944

Центр зору та салон оптики: м.Тернопіль, бул. Тараса Шевченка, 14/7 | +38098 67 299 44